tirsdag 26. mai 2015

Nyfødtfotografering i vestfold

Som vist i reklamen jeg har laget i dag så tilbyr jeg nyfødtfotografering til Kr. 990,- (inkluderer opp til 4 timer fotografering + visningstime)

Grunnen til at jeg kommer med et slikt introduksjonstilbud er at jeg er nyoppstartet fotograf i Holmestrand og ønsker å kunne få flere oppdrag i denne type fotografering.
Ikke tvil om at jeg mestrer det, men vil gjerne kunne vise til en større portfolio.
Jeg har lenge ønsket å tilby slik fotografering og nå har jeg det rette utstyret som skal til for å kunne ta profisjonelle bilder og god kvalitet.

Selv om jeg har studio her i Holmestrand kan jeg tilby hjemmefotografering. Husker selv fra de gangene da jeg fikk mine to barn. Da fristet det lite å reise med så liten baby.

Babyen din bør helst ikke vere mer enn 10 dager når den fotograferes! 
Dette på grunn av at barnet sover tungt i denne perioden og det gir større muligheter for å ta de bildene som man ønsker. Fotograferingen tar gjerne litt tid, jeg setter alltid av 2-4 timer. 
Hvorfor så lang tid? Amming/mating, byssing, bleieskift, ja alt som hører med til spebarn kan ta tid. Det er  ønskelig  å kunne bruke god tid og lage en rolig atmosfære slik at det ikke blir stressende for mor og barn.
Ta gjerne kontakt før termin og jeg kan sette av ca tid og planlegging før fotograferingen.






onsdag 20. mai 2015

Kreativ babyfotografering med gammeldags vekt

For noen dager siden hadde jeg min første babyfotografering i studio :) Lille Casper var bare 7 uker. Det tok nesten to timer før lille sovnet og vi kunne starte med fotograferingen. Føler meg heldig som får muligheten til å fotografere slike bilder. Bare elsker det og har mange ideer som venter :D

Var så heldig å få låne en gammel vekt av min tante, perfet til hvordan jeg hadde planlagt oppsettet til fotograferingen.

Bildet er manipulert, men det er svert vanskelig å se, om ikke umulig. På grunn av sikkerhet som er selvfølgelig førsteprioritert når man fotograferer små barn, er bildet delt opp i to.
Først fotograferer jeg barnet sovende i kurven med teppe. Siden flytter man bare barnet fra kurven og plasserer kurven m/ teppe oppe på vekten. På den måten beholder man draperingen i teppe sånn nogenlude likt og det blir lettere å redigere i PS.

Her ser dere resultatet :D





Av en eller annen merkerlig grunn blir bildene mørkere når jeg laster opp på bloggen. Lurer på om det kan være no filter av no slag som kommer automatisk. Hvem vet....

Se flere bilder på  min hjemmeside eller facebook








tirsdag 12. mai 2015

Hipp hipp hurra! 17 mai tilbud på brygga i Holmestrand :D

Hipp hipp hurra! Jeg fotograferer portretter til kun kr. 350,- på Norges festdg i Holmestrand. Et supert tilbud til alle som ønsker seg et fint bilde av seg selv eller barna.




Jeg tilbyr portrett fotografering 17 mai. Et supert tilbud til deg med barn. Hva med et vennebilde, russebilde, kjærestebilde eller bare deg selv?
På brygga i Holmestrand rigger jeg opp en foto stand, et utendørs foto studio.

Pris på fotograferingen 
kr 350,- inkl. et printet bilde i 14x18cm + digital fil til fri bruk på web.


Fyll ut kontaktskjema på stand. Etter fotograferingen mottar du en faktura på e-post. 
Du velger selv om du vil motta bildet i posten eller komme innom studio og hente bildet selv.


NB! Tar forbehold om dårlig vær eller sykdom


Vel møtt til en hyggelg foto opplevelse :D