tirsdag 27. januar 2015

Endelig kan jeg tilby studiofotografering :D

Mye har skjedd i løpet av den siste tiden uten at jeg har snakket for høyt om det. For en tid tilbake ble jeg kontaktet av fotograf Torill Kjørum. En kjempeflink fotograf her i Holmestrand. www.torillkjorum.no Hun ønsket å dele fotostudio og skape et samarbeid. Noe som jeg er svært glad for. Endelig har jeg nå mulighet til å tilby studiefotografering. Veldig lenge siden jeg har jobbet i studio nå, faktisk helt siden jeg gikk på fotoskole i 2010 (Bilder Nordic School of Photography). Blir gøy å gjenoppta gamle kunnskaper.
Nå er kontrakten skrevet og fra 1 februar kan jeg tilby studiefotografering for dem som skulle ønske det. I mellomtiden har jeg mulighet til å teste ut gamle kunnskaper og kommer til å være aktiv i studio. Heldigvis har jeg noen gode venner som gladlig stiller opp til testing av fotografering og lys.
Lokalet/Studioet ligger oppe på passasjen i andre etasje (Holmestrand). Dette er et stort lokale som deles på flere kunstnere. Gjengen kaller seg for kollektivet. Besøk facebook gruppen til kollektivet her

Til vanlig jobber jeg med foto og nettbutikk hjemmefra. Å endelig kunne få muligheten å skille jobb og hjem blir fint. Har en tendens til å bli litt distrahert av ugjorte ting i hjemmet. Så det å kunne dra fysisk til et kontor/studio blir mye bedre. Godt å kunne skille hjem og jobb.

Veien videre blir kjempespennende, kreativiteten og  ideene strømmer på, og mye jobbing i vente.


Ellers så har jeg et fotoprosjekt på gang som starter allerede nå på onsdag. Jeg skal lage en bilde serie av en nær venn som skal gjennom ett av hans livs største forandring. Skal følge hans kamp mot kiloene og bedre helse i ett år. Kommer til å skrive mer om dett på et senere tidspunkt samt legge ut bilder.

Da ønsker jeg alle mine lesere en fin uke :)

Her ser dere bilder fra i dag :) Tusen takk veninna mi for at du er så sporty og stiller opp på kort varsel :D