tirsdag 26. mai 2015

Nyfødtfotografering i vestfold

Som vist i reklamen jeg har laget i dag så tilbyr jeg nyfødtfotografering til Kr. 990,- (inkluderer opp til 4 timer fotografering + visningstime)

Grunnen til at jeg kommer med et slikt introduksjonstilbud er at jeg er nyoppstartet fotograf i Holmestrand og ønsker å kunne få flere oppdrag i denne type fotografering.
Ikke tvil om at jeg mestrer det, men vil gjerne kunne vise til en større portfolio.
Jeg har lenge ønsket å tilby slik fotografering og nå har jeg det rette utstyret som skal til for å kunne ta profisjonelle bilder og god kvalitet.

Selv om jeg har studio her i Holmestrand kan jeg tilby hjemmefotografering. Husker selv fra de gangene da jeg fikk mine to barn. Da fristet det lite å reise med så liten baby.

Babyen din bør helst ikke vere mer enn 10 dager når den fotograferes! 
Dette på grunn av at barnet sover tungt i denne perioden og det gir større muligheter for å ta de bildene som man ønsker. Fotograferingen tar gjerne litt tid, jeg setter alltid av 2-4 timer. 
Hvorfor så lang tid? Amming/mating, byssing, bleieskift, ja alt som hører med til spebarn kan ta tid. Det er  ønskelig  å kunne bruke god tid og lage en rolig atmosfære slik at det ikke blir stressende for mor og barn.
Ta gjerne kontakt før termin og jeg kan sette av ca tid og planlegging før fotograferingen.